Ik doe graag een boekpresentatie en geef daarbij lezingen aan een kleiner tot groot publiek. Van managementteam tot een volle zaal in Martini Plaza in Groningen of de EXPO in Kortrijk. Het maakt me niet uit hoe groot het publiek, inspireren is mijn wens. Delen van kennis mijn passie en in hun kracht brengen van mensen is mijn missie in het leven.

Ik heb echter beperkt de tijd maar als u een lezing of presentatie van mij wenst, ben ik te boeken via de Speakers Academy in Rotterdam of via telefoonnummer 06 513 42 649.

Mijn boek is te bestellen via diverse kanalen. De meest eenvoudige manier is via Managementboek.nl. Bent u echter gewend naar de boekenwinkel te gaan voor het kopen van een boek, dan helpen ze u daar graag aan mijn boek via het isbn. nummer: 978 90 232 4264 2.

Ik hoop ook u spoedig te ontmoeten,

Cees Buys