Mijn 1e boek

Geachte lezer,

Ik ben blij dat u deze website heeft gevonden en ik weet dat het lezen van al mijn boeken niet alleen waarde kan en zal toevoegen aan uw persoonlijke leven maar zeker ook aan uw organisatie: u kunt ermee excelleren in ieder opzicht.

Met de expertise die ik, zeker ook met vallen en opstaan in ruim dertig jaar en bijna 60 organisaties, heb opgebouwd, is er een bepaalde werkwijze helder geworden. Deze manier van kijken en werken heeft zich in de afgelopen tien jaar doorontwikkeld. Ik kan nu hard stellen dat het verworden is tot een multipliceerbare successleutel (de weg naar een excellente organisatie) die niet exclusief aan mij kleeft. Ik heb gezien dat het heel goed overdraagbaar is en ook dan succes oplevert.

Voor de relatief kleinere organisaties zou het, na het lezen van dit boek, al mogelijk zijn. Voor de wat meer complexe en omvangrijke organisaties spelen andere zaken een rol maar daar is het, mogelijk met wat ondersteuning, zeker ook van toepassing.

De managers en directeuren met wie ik in de afgelopen jaren heb gewerkt (vaak in een zeer complexe werkomgevingen), kregen pas gaandeweg door waar het om draaide en maakten vervolgens ook de euforie van het succes mee.

Nu mijn boek op de markt verkrijgbaar is, ben ik oprecht blij dat ik deze sleutel voor succes met u kan delen.

Deze website is een exponent van dit delen en geeft u de gelegenheid uw vragen en opmerkingen te plaatsen. U kunt deze kwijt bij mij als auteur maar zeker ook bij een aantal van de schrijvers van de ervaringsverslagen. Verder op deze website treft u een drietal veel gestelde vragen aan met het antwoord dat daarop is gegeven.

Stelt u gerust uw vragen en geef uw commentaar waar ik zo spoedig mogelijk op zal reageren.
Bent u geïnteresseerd en wilt u met uw organisatie ook excelleren, bezoek dan de site van Delta-Pact, dan leert u snel hoe we met u een resultaatverplichting kunnen aangaan waardoor u zeker bent dat uw bedrijf daar ook aankomt. Ook wij hebben de ambitie om te excelleren en hebben u daar bij nodig.

Ik wens u veel succes, ontwikkeling en werkplezier toe.

Cees Buys
Auteur

Zie ook de andere websites rondom de boeken van Cees Buys: 1, 2 en 3

Wilt u deze boeken ook in uw bezit krijgen? Bestel ze dan op de volgende boekensites: Omero.nl, Managementboek.nl, Eurobuch.com en Bol.Com.

Bekijk ook artikelen die over Cees Buys zijn verschenen op dit onderwerp: Walter van Hulst,

Beeldmerk van Delta-Pact

Logo van Delta-Pact

One comment

  • admin (12 years)

    My book is also translated in the English language. Regards, cees Buys.

Go to Top