Mijn 2e boek

Omslag Cees Buys

Mijn 2e boek

Toen bleek dat mijn eerste boek (Managen met ratio én emotie) een succes was en volgens mijn uitgever, de Koninklijke Van Gorcum in Assen, een bestseller, kwam via deze uitgever de vraag aan mij: “komt er ook een tweede titel?”.

Na een afspraak in de eerste klasse restauratie van het Amsterdamse Centraal Station hebben we hierover nagedacht en gesproken. Het zou een boek worden over het majeure probleem van de stagnerende bedrijfsopvolging in Nederland (en feitelijk in geheel Europa). De titel zou worden “Opvolging en Overdracht“. Naast de beschrijving van dit probleem dat ik vanuit alles facetten heb belicht, wilde ik ook een creatieve en innovatieve oplossing aandragen voor dit probleem. Niet alleen signaleren maar dan ook de (mogelijke) oplossing er bij.

logo Zuylenstein

Zo gezegd en ook zo gedaan. Na circa 14 maanden heb ik mijn tweede boek aan de markt gepresenteerd in januari 2010 op het landgoed Zuylenstein te Leersum (Utrecht).

Landgoed ZuylesteinBLNED1

Landgoed Zuylestein

boek met geert sanders

Geert Sanders nam het eerste exemplaar in ontvangst

Prof. dr. Geert Sanders heeft het eerste exemplaar daar in ontvangst genomen.

IMG_9042

De rede van Geert Sanders bij deze lancering was TOP!

GE DIGITAL CAMERA

Twee van de 12 aanwezige butlers verzorgden de ontvangst van de gasten

Familie en vrienden en mijn zoon op de voorgrond

Familie en vrienden en mijn zoon op de voorgrond

De lancering is ondersteund door de International Butler Academy die een aantal butlers in opleiding heeft geleverd voor de nodige cachet en entourage. Ook mijn goede vriendin, Annemarie Boissevain-Tyssen was van de partij naast vele familieleden, vrienden en relaties.  Het werd een bijzondere dag.

Naast veel leesplezier met dit boek wens ik al die meer dan 100.000 ondernemers in Nederland die kampen met bedrijfsopvolging, veel inspiratie toe bij het lezen van dit boek. Ik hoop van harte dat zij alsnog op een verantwoorde wijze hun bedrijf kunnen overdragen aan, bij voorkeur, de jongere generatie.

Cees Buys.

Zie ook de andere websites rondom de boeken van Cees Buys: 1, 2 en 3

Bent u geïnteresseerd om dit boek in uw bezit te krijgen? Klik dan op één van de volgende links: Omero.nl, Managementboek.nl en Bol.Com

Zie ook het artikel over mijn boek op de site van Bedrijfsopvolging.nl,

IMG_9032

Go to Top