Ik doe graag een boekpresentatie en geef daarbij lezingen aan een kleiner tot groot publiek. Van managementteam tot een volle zaal in Martini Plaza in Groningen of de EXPO in Kortrijk. Het maakt me niet uit. Inspireren is mijn wens. Delen van kennis mijn passie en in hun kracht brengen van mensen is mijn missie in het leven.

Ik heb echter beperkt de tijd maar als u een spreekbeurt van mij wenst, ben ik te boeken via de Speakers Academy in Rotterdam of via telefoonnummer 075-7765547.

Mijn boek is te bestellen via diverse kanalen. De meest eenvoudige manier is hierna op de bestelsite van Managementboek.nl te klikken. Ook via Bol.com dan wel via de site www.vangorcum.nl is mijn boek te bestellen. Bent u echter gewend naar de boekenwinkel te gaan voor het kopen van een boek, dan helpen ze u daar graag aan mijn boek via het isbn. nummer: 978 90 232 4264 2.

Ik hoop ook u spoedig te ontmoeten.

Cees Buys.